Més bàsquet

Un torneig molt global

Torneig júnior de l’Hospitalet. L’Hospitalet, el Barça i el Joventut compartiran cartell amb la selecció de la Xina i l’Acadèmia NBA d’Austràlia

Com cada any no falla. El torneig júnior de l’Hospitalet viurà ja l’edició 41a. Hi han passat milers de jugadors. La novetat és la presència de la selecció de la Xina i també de la Global Academy de l’NBA d’Austràlia, un continent cada vegada amb més arrelament en el bàsquet. En el grup A hi haurà el Saragossa, l’NBA Academy, el Joventut i l’amfitrió, l’Hospitalet. En el grup B hi haurà el Barça, el Baskonia, el Partizan i la selecció de la Xina. Cal recordar que, a diferència d’altres edicions, el campió no es classifica per a la final a vuit de l’Eurolliga. Precisament les fases prèvies per classificar-se que es fan a Belgrad, Kaunas, Colònia i que es va fer a València el cap de setmana passat han restat equips històrics com el Madrid. D’altra banda, avui (11.30 h) l’històric Pepe Laso farà la conferència Per què som entrenadors?

Avui
10 h NBA Academy-Saragossa
12 h Hospitalet-Joventut
14 h Barça-Xina
16 h Partizan-Baskonia
18 h Joventut-NBA Academy
20 h Saragossa-Hospitalet
Demà
9.30 h Xina-Partizan
11.30 h Baskonia-Barça
14 h Hospitalet-NBA Academy
16 h Saragossa-Joventut
18 h Barça-Partizan
20 h Xina-Baskonia
6 de gener
10 h Semifinal
12 h Semifinal
17.30 h Concurs triples
19 h Final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)