ACB

Pitjor correctiu en l’últim any i mig

Bàsquet. ACB. La Penya mostra males sensacions amb una defensa inexistent i es queda sense bitllet per a la copa

Decepció al Joventut després de quedar-se sense el primer objectiu de la temporada que era ser a la copa. La victòria del Bilbao al matí va deixar virtualment fora de la copa la Penya perquè havia de guanyar de 22 punts a València i mentalment l’equip no va estar a l’altura. Fins al punt que els valencians li van endossar la derrota més gran del curs superant els 19 del Madrid i els 22 del Cedevita i a darrere el de Saragossa d’un any i mig (112-66).

El matx va quedar marcat des del salt inicial amb Abalde dominant i amb una Penya concedint en defensa. Al descans perdia d’11 punts (48-37) però al tercer quart es va disparar (67-45). El Joventut, que no guanya a la Fonteta des del 2008, va arribar a perdre de 33 punts en un festival valencià i amb males sensacions d’una Penya impotent.

triples
va anotar Prepelic per segon partit consecutiu. Ahir va acabar amb un 0/4 triples i -24 al més/menys