Eurocopa

La Penya busca el segon triomf en el Top 16

Bàsquet. Carles Duran avisa que si volen tenir possibilitats avui al Martín Carpena contra l’Unicaja Màlaga (20.45 h) han de millorar sensiblement: “Espero que siguem capaços d’entendre el partit que hem jugat a València”

La Penya busca avui al Martín Carpena (20.45 h), contra l’Unicaja, el segon triomf en la segona jornada del Top 16 de l’Eurocopa. Els verd-i-negres van vèncer el MoraBanc Andorra en la primera jornada. La Penya, que diumenge va caure a València (100-70), es va entrenar ahir a l’Alqueria del Bàsquet de València i viatjarà directament a Màlaga des de la capital del Túria, fet que l’entrenador, Carles Duran, valora positivament: “Ens ajuda el fet que el viatge és més curt, tot i que només tindrem 48 hores des del duel a València.” Duran creu que el partit tindrà una altra història que el de la quarta jornada de l’ACB, en què els badalonins van perdre (77-65): “Espero que l’equip torni a estar més agrupat defensivament, perquè si no és així, no tindrem cap possibilitat. Espero que siguem capaços d’entendre el partit que hem jugat a València per millorar al Carpena.” Sobre l’Unicaja, el de Vilassar creu que “és un equip amb molt de talent exterior, atlètic i capaç de dominar-te a través del rebot i el contraatac. Hem de passar-nos molt bé la pilota, defensar molt bé el seu un contra un, i baixar les seves puntuacions, fet que ens està afectant molt.” Duran no podrà comptar ni amb Shawn Dawson ni amb Simon Birgander, tots dos lesionats. Luke Harangody, amb molèsties al genoll dret, és dubte.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)