Eurolliga

Tallar la ratxa de tres derrotes consecutives

Eurolliga. El Barça vol frenar un Fenerbahçe que suma tres triomfs seguits i que està renaixent després d’un inici molt preocupant amb un 5-11 de balanç

El FC Barcelona visita avui (18:45 h, DAZN) el Fenerbahçe Beko d’Istanbul després de la derrota a la pista del Maccabi de Tel-Aviv. L’equip, sense temps per descansar, va anar d’Israel a Turquia i avui intentarà tallar el ressorgiment d’un equip, el de Zeljko Obradovic, que havia començat molt malament i amb una mala dinàmica, sobretot per culpa de les lesions. El Fenerbahçe ha guanyat tres partits consecutius després de superar l’Olympiacòs, el Baskonia i l’Asvel i ja s’ha situat a una sola victòria de les posicions de play-off.

Els turcs, que en la lliga estatal són tercers amb un balanç de 13-3 al darrere del líder Efes (15-1) i el Pinar Karsiyaka (13-3), és un rival amb jugadors top a Europa: Nando de Colo (19,3 punts per partit), Kostas Sloukas (11,2 punts i 6,7 assistències), Derrick Williams (12,1 punts i 4,2 rebots), Gigi Datome (8,3 punts) o els mítics Kalinic, Dixon, Lauvergne, Mahmutoglu, Thomas o Vesely. Els blaugrana volen tallar la dinàmica de resultats dels últims partits a Europa, en què han cedit contra el Baskonia, l’Efes i el Maccabi. Els de Pesic volen sumar una victòria que els torni a consolidar entre els quatre millors. A l’expedició blaugrana hi han anat els 13 jugadors del primer equip juntament amb l’argentí del Barça B Leandro Bolmaro.

Pesic va durar un minut

En el record de l’últim partit disputat la temporada passada a la pista del Fenerbahçe sempre quedarà que Pesic va ser expulsat en el primer minut del partit amb 3-2 en el marcador després de protestar per una falta personal, quan va rebre dues tècniques seguides.

LA PRÈVIA

El Fenerbahçe ja està al complet, té experiència i ha canviat la dinàmica; estem preparats per al repte a Istanbul
Svetislav Pesic
Hem perdut la bona dinàmica des del dia del Baskonia i ens falta ritme, és un bon partit avui per capgirar-ho
Adam Hanga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)