Més bàsquet

El Baxi Manresa dona una lliçó d’orgull (78-72)

FIBA Champions League.Els manresans han jugat a la pista del Türk Telekom amb només set jugadors

El Baxi Manresa ha escrit una de les pàgines històriques de la seva llarga vida en disputar un partit europeu amb només set jugadors. I tot i el potencial del Türk Telekom els de Pedro Martínez han fet una exhibició anant per davant durant 28 minuts i competint fins al tram final (78-72).

Al primer temps el Baxi Manresa ha dominat des del salt inicial. El trident format per Pere Tomàs (18 punts amb 5/7 triples), Luke Nelson (14 amb 3/3 triples) i Vaulet (10) ha estat intractable i els de Pedro Martínez han fet una exhibició ofensiva amb 9/15 triples. Els manresans han marxat al descans dominant 41-50 i frenant el potencial del Türk Telekom.

Al segon temps però han començat a fallar les forces, com és lògic, i el tècnic Pedro Martínez tot i buscar solucions per cobrir-se de les faltes i controlar el rebot situant una zona 2-3, el Türk Telekom s’ha posat per davant després d’un triple de Baygül (59-57). Els turcs han obert forat al marcador i semblava que acabaria rebent un corerctiu quan a tres minuts pel final Wiltjer ha situat el 75-64. Però els manresans han tornat a treure caràcter i orgull per competir fins al final (75-72 a 1:01 pel final). Però un triple de Wiltjer ha sentenciat (78-72). Al final Vaulet ha tingut el triple al darrer segon per assegurar el bàsquet-average però ha fallat. A l’anada els manresans havien guanyat de cinc (80-75).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)