Eurolliga

Anna Cruz passarà per la sala d’operacions

Bàsquet. La badalonina, desvinculada del Fenerabhçe, serà intervinguda demà per fer net d’unes molèsties que arrossega al genoll dret

Anna Cruz (1,72 m 1986) serà intervinguda aquest divendres del seu genoll dret segons ha anunciat la mateixa escorta en el seu compte d’Instagram. La badalonina arrossega una lesió al menisc extern i es marca com a objectiu deixar de patir i estar al cent per cent per als Jocs de Tòquio.

Anna Cruz acreditava 5,6 punts, 3,6 rebots i 2,5 assistències en l’Eurolliga amb el Fenerbahçe, el líder del grup B amb qui va disputar vuit partits, el darrer dels quals a Fontajau contra l’Spar Citylift abans de Nadal.

Cruz és una peça habitual en la selecció estatal de Lucas Mondelo, amb qui va jugar el curs passat al Dynamo de Kursk i va ser subcampiona de l’Eurolliga. A nivell de seleccions, ja va guanyar la plata en els Jocs de Rio i l’or en el darrer europeu entre altres podis. A la WNBA, va aconseguir l’anell amb les Minnesota Lynx el 2015.

Espanya juga el torneig preolímpic a Foshan (Xina), el mes que ve contra la selecció xinesa, Corea del Sud i la Gran Bretanya, amb plaça per a Tòquio per a les tres primeres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)