Eurolliga

El Barça dona un cop de puny sobre la taula (74-80)

Eurolliga. Ha tallat una ratxa de tres derrotes seguides a la pista del Fenerbahçe

El Barça ha tallat una ratxa de tres derrotes consecutives a l’Eurolliga guanyant a una pista complicada com la del Fenerbahçe frenant un equip turc que portava tres victòries seguides (74-80). Delaney (14 punts i 4 triples claus) i Claver (17 punts), decisius. Mirotic, 12 punts, 11 rebots i 24 de valoració.

El Barça ha començat com una huracà passant per sobre d’un Fenerbahçe impotent davant l’allau de joc blaugrana. Els de Pesic, davant la sorpresa general, ha agafat 18 punts de renda (12-30) després d’un triple de Delaney. Els turcs però van reaccionar després del segon temps mort de Zeljko Obradovic i han començat a retallar la diferència fins el punt de situar-se a només un punt a dos minuts pel final (34-35). En aquesta fase la direcció de Sloukas ha estat decisiva així com la permissivitat arbitral al Fenerbahçe i el càstig als blaugrana (39-42 al descans).

Al tercer quart el millor Victor Claver de la temporada (17 punts) i Davies han mantingut al Barça per davant ofegant totalment en defensa a un Fenerbahçe que no s’ha sentit mai còmoda (56-61). Als últims 10 minuts l’afició turca ha pressionat moltíssim i els turcs s’han posat per primera vegada per davant després d’una recuperació de Dixon (62-61 a 8:07 pel final). Però després del 64-63 va aparèixer un Delaney imparable per anotar dos triples decisius i conduir un parcial de 2-13 definitiu (66-76).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)