ACB

Adeu per qüestions familiars

ACB. Zisis rescindeix de mutu acord el contracte que el lligava amb el Joventut fins al 30 de juny del 2021 i torna a casa –a l’AEK d’Atenes–, on ja hi ha la seva dona i els fills des de fa uns deu dies

30

partits

ha jugat amb la Penya

El base de la Penya Nikos Zisis s’ha desvinculat del Joventut i tornarà a jugar a Grècia. El grec, que ja no ha viatjat a Burgos per jugar avui el partit contra l’equip castellà en el debut de Stevic (20.30 h, DAZN), va demanar marxar del Joventut després que la seva família hagués marxat fa uns dies al seu país. Zisis, que no estava aportant el que s’esperava d’ell quan el van fitxar, prefereix acabar la seva carrera a l’AEK d’Atenes, on havia començat a jugar. Als 36 anys Zisis sembla que s’ha adonat que ja no està al nivell físic que requereix la competició i volia una sortida amistosa. La Penya ha aconseguit, a més, treure uns diners de compensació de l’operació, però sobretot el que aconsegueix el Joventut és alliberar una bona xifra de diners del contracte perquè era un dels més alts de la plantilla. Zisis havia signat per aquesta temporada i la següent, que és l’acord al qual ha arribat amb l’AEK d’Atenes. El Joventut ha vist amb bons ulls tallar el contracte i l’acord ha estat satisfactori per a totes dues parts. Amb la samarreta de la Penya ha jugat 17 partits a l’ACB, amb una mitjana de 6,1 punts, 5,9 assistències i 8,4 de valoració en 21:35 minuts per enfrontament. L’adeu de Zisis deixa ara oberta la porta a una nova incorporació en la posició de base. Inicialment el Joventut està pensant en la figura d’un jugador que podria ser nord-americà i, per tant, ocupar plaça d’extracomunitari. Això suposaria automàticament que Pierrin Buford, que no està complint les expectatives, deixés la disciplina verd-i-negra. Morgan podria passar a la posició d’aler.

La Penya vol renovar Dawson

La Penya vol renovar un altre cop Shawn Dawson. El jugador israelià, que el curs passat es va trencar els lligaments encreuats del genoll, va reaparèixer després de vuit mesos de baixa i es va trencar el tendó d’Aquil·les. Tot i això, el Joventut veu en l’israelià un jugador amb potencial si està en condicions i el nou contracte el tindria blindat amb clàusules de protecció en cas de noves lesions. Dawson és a Badalona des del dia que es va lesionar recuperant-se de la lesió que es va fer, però se sent com a casa i prioritza continuar a la Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)