Eurolliga

Insults i amenaces a Delaney

Eurolliga. Seguidors del Fenerbahçe aprofiten les xarxes socials per ofendre amb expressions racistes el jugador blaugrana, que va ser clau en la victòria del Barça a Istanbul

Malcolm Delaney ha estat aquests darrers dies víctima d’una campanya d’insults racistes a les xarxes socials per suposats seguidors del Fenerbahçe després de la victòria de l’equip blaugrana, amb el base com a jugador més destacat.

L’Eurolliga i l’associació de jugadors ELPA li han donat suport per les amenaces rebudes, sobretot a través de Twitter. “Pel que fa als comentaris amenaçadors i ofensius que van ser penjats contra Delaney en alguns perfils a les xarxes socials, l’Eurolliga i l’ELPA continuaran aplicant la seva política de tolerància zero amb aquesta mena de comportament”, assenyalen. “A més, obrirem una investigació per identificar els autors dels comentaris per prendre mesures contra ells. Els nostres equips legals es posen a disposició del jugador per a qualsevol acció que vulgui emprendre contra els que han tingut aquest comportament abusiu.”

La competició no s’atura i avui el Barça encadena el tercer partit fora de casa en sis dies. El rival, el Fuenlabrada (12.30 h), és el penúltim de la taula. No hi serà Adam Hanga, que té la grip. El club l’ha donat de baixa i ha reactivat Brandon Davies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)