ACB

Torna de l’exili i jugarà a Badalona

ACB. El Joventut rep el Saragossa amb els dubtes de Dimitrijevic i Harangody, que ahir no es van entrenar, i amb l’objectiu de tallar la ratxa de sis derrotes els darrers set partits a la lliga

El Joventut rep avui (20.30 h Movistar) el Saragossa, l’equip revelació, que a la jornada 19a és a només un triomf del Barça i del Madrid. La Penya tornarà a jugar al Palau Olímpic després del seu exili al Palau Blaugrana per culpa de les goteres. Ahir van estar tot el dia tapant el forat que es va fer al sostre del Palau i la pista de joc està en perfectes condicions. Els qui no estan en perfectes condicions són Dimitrijevic i Harangody, que es van perdre el partit contra el Tofas Bursa per un virus. Ahir no es van entrenar i seran dubte fins a darrera hora. El que és segur és que no estaran al 100%. Els verd-i-negres volen tallar la mala ratxa de sis derrotes els darrers set partits a l’ACB. Prepelic és el gran perill aragonès, que a la primera volta va veure com la Penya el va guanyar al Príncipe Felipe (92-90) en un final d’infart. El tècnic Porfi Fisac va estar ahir tot el dia lamentant-se dels jugadors tocats que a priori diu que té.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)