ACB

Heurtel reapareix amb victòria al Palau (77-59)

Bàsquet.

El Barça s’ha desfet del cuer, el Betis, al Palau en el el retorn d’Heurtel (11 punts i 6 assistències), que ha jugat el seu primer partit de la temporada. Higgins era baixa però Pesic, a més, ha donat descans a Mirotic i Delaney. Kuric (17 punts) ha estat el jugador amb les idees més clares en un duel que no s’ha desencallat fins el darrer quart.

El partit ha començat amb bon ritme par part dels dos equips. El Barça, amb Kuric inspirat, ha anat per feina tot i que Slaugher i Conger han exhibit el seu talent en accions individuals. Heurtel ha saltat a la pista i els blaugrana han aconseguit la seva màxima diferència (21-12). En el segon quart, amb tot, el joc s’ha tornat espès i el Betis ha aprofitat el desencert exterior dels de Pesic per avançar-se després de dues cistelles d’Slaughter (28-29). Els blaugrana, això sí, han dominat el rebot ofensiu i no han badat en defensa. Abans del descans Claver ha aturat la sequera de triples (34-29).

L’equip, amb Hanga descol·locat de base, ha continuat ofuscat en atac en el tercer quart contra un rival s’ha col·locat sovint en zona. Només Kuric, que ha fet des de la línia de tres 9 dels 13 punts de l’equip, ha evitat que el Betis, que també les ha vist quadrades, capgirés el resultat (47-42).

El Barça finalment ha trencat el partit en l’últim quart i ho ha fet amb Hertuel a la pista, que ha distribuït bé a Abrines perquè anotés dos triples importants, el segon gairebé definitiu (64-54), després d’un parcial de 10-2. El francès s’ha lluït després amb una bomba, el seu primer triple del curs i la safata que ha donat per acabat el parti..