ACB

Prepelic, cap partit de sanció

ACB. L’eslovè coneix la resolució del seu cas, que queda en una sanció econòmica (400 euros); el Joventut incorpora el base Tony Wroten, de 26 anys i 1m98, que arriba de l’Anwil polonès

El jutge únic de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), Juan José Landaberea, va resoldre ahir el cas de Klemen Prepelic que va fer veure que llançava una escopinada a un dels àrbitres del partit contra el Saragossa, acció que li va costar l’expulsió, sense cap partit de sanció. Això vol dir que Prepelic podrà jugar diumenge a la pista del Madrid. Només hi ha hagut sanció econòmica (400 euros).

D’altra banda, la Penya va anunciar el fitxatge de Tony Wroten, un base elèctric esquerrà que estava a l’Anwil polonès i que a la Champions League, on el seu equip ha quedat eliminat, va fer 18,6 punts i 4 assistències de mitjana. Avui ja s’entrenarà amb els nous companys i intentaran tenir la documentació perquè debuti a Madrid. El nord-americà (26 anys i 1m98) no té bona mà des de la llarga distància però va ser capaç de fer 17 punts de mitjana a l’NBA amb uns Sixers fluixos el curs 2014/2015. Va tenir una lesió de lligaments del genoll i el van acabar descartant. Als Knicks i els Grizzlies no va fer res. La seva arribada fa que la Penya tingui tres extracomunitaris i a l’ACB un es quedarà sense jugar. Buford serà el sacrificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)