ACB

KLEMEN PREPELIC

ALER DEL JOVENTUT

“Queixes? Sóc un guanyador i em fan moltes faltes”

S’enfronta al Madrid, el club que l’ha cedit a la Penya, com a màxim anotador

Klemen Prepelic (Maribor, 20/10/1992) va arribar a l’estiu cedit a Badalona per intentar explotar per tornar al Madrid, el seu gran objectiu. Arriba a la cita d’avui (12.30 h Movistar) com a màxim anotador de l’ACB amb 22,4 punts.

Examen o un partit especial?
Serà un partit especial. Molt difícil jugar allà, tenen una plantilla llarga i una de les millors d’Europa. Necessitem jugar al màxim per tenir opcions.
Vas anar a Badalona per fer un salt de qualitat. Ho està fent?
Intento a cada entrenament i a cada partit entrenar i jugar al màxim nivell, crec que he crescut però necessitem guanyar partit per parlar d’una temporada bona.
Què creu que li faltava per tenir el nivell per ser al Madrid?
No és pregunta per mi. Hi ha una plantilla de màxim nivell i vull tornar perquè seria feliç.
Estàs en contacte amb el Madrid pel teu seguiment?
No, no he parlat amb ningú del club durant l’any. Tot està en mans del meu representant. Sí que parlo amb jugadors que són amics i amb el doctor perquè tinc bona relació. Si no tornés al Madrid tinc altres propostes interessants per l’any vinent.
Sembla que Carroll es retira i necessiten un canoner?
No hi penso en això. No sóc recanvi de ningú. Si em volen a mi perfecte però no com a recanvi de ningú. Crec que Carroll pot seguir jugant tot i que per ell és la família i ell encara pot jugar.
Què ha trobat a Badalona?
Estic molt content, la gent hi entén de bàsquet, és el lloc ideal. La meva família està encantada perquè estem al costat del mar. Com a equip hem de millorar en quan a joc, tenim opcions a play-off i a entrar als quarts de l’Eurocopa. La temporada no és molt bona però tampoc és un desastre.
A la Penya és un ídol.
Si , em sento estimat però he de millorar. No em puc permetre aquestes gestos, coses que són lletges. Però per mi és difícil perquè a cada jugada que faig rebo moltes faltes i sóc un guanyador. Però me compromès a no fer-ho més.
Perquè es queixa tant?
Vull guanyar sempre en tot, des dels entrenaments fins als partits. La meva vida depèn de com ho faig a la pista i si guanyem la vida serà millor. Sóc calent.
Per cert, m’han dit que té un gos?
Si. El tinc de quan jugava al Levallois i estava al sofà amb la meva dona mirant un partit del Madrid i Llull va fer una de les seves mandarines, una cistella increïble, i vaig decidir posar-li Llull perquè pensava que no coincidirem mai. Quan vaig fitxar pel Madrid va ser graciós perquè li vaig presentar el meu gos Llull al Sergi Llull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)