Eurolliga

Mirotic no ho arreglarà sempre

Eurolliga. El montenegrí, MVP de la jornada 23, no esvaeix els dubtes de l’equip, que avui rep el Milà (21 h)

L’Eurolliga no s’atura i el Barça rep aquest vespre al Palau (21 h) l’Armani Milà, un equip farcit d’estrelles que ja va tombar els blaugrana en la primera volta (83-70). Els de Messina, amb tot, no arriben en el seu millor moment, i amb un balanç d’una victòria i quatre derrotes en els últims cinc partits han caigut de la zona de play-off. El Barça també té els seus problemes. Va patir de valent per guanyar a Tenerife a l’ACB i dimarts a València va sobreviure de miracle i va aconseguir el triomf per una acció de Mirotic, que va conquerir el segon MVP de l’Eurolliga, després del que havia sumat la jornada 10. El montenegrí ja havia estat nomenat millor jugador del mes de desembre.

El retorn d’Heurtel ha fet que la plantilla del Barça sigui encara més exuberant, però gestionar les rotacions s’està convertit per a Svetislav Pesic en tot un trencaclosques ja que és complex triar en cada moment quin jugador és l’idoni. Kuric, per exemple, havia estat la figura contra el Zenit, però contra el València va durar poc més de dos minuts a la pista.

L’Armani arriba a Barcelona amb figures contrastades com Sergio Rodríguez, Luis Scola, Vladimir Micov i Nemanja Nedovic, i dos pivots duríssims sota els cèrcols, Gudaitis i Tarczewski. “Hem de millorar la transició en defensa i tancar el rebot, si no auguro problemes”, avisa Pesic.

Hem tingut dos viatges difícils, a Tenerife i València, però quan guanyes descanses més bé
Svetislav Pesic
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)