FCBQ

El Quart busca la quarta lliga catalana EBA

Bàsquet. El campió de les dues últimes edicions és l’amfitrió de la final a quatre i avui juga la segona semifinal (19 h) contra el Mollet

Quart és avui i demà el marc de la final a quatre de la 38a lliga catalana EBA per quart cop, amb l’equip de Carles Ribot aspirant a sumar el seu quart títol, el tercer seguit. Vic i Castelldefels juguen la primera semifinal aquesta tarda (17 h) i la segona és entre el Mollet i el Quart Germans Cruz (19 h). La final, demà (18.30 h). El conjunt del Gironès ja va guanyar el títol a casa el curs 2014/15 i fa dues temporades. L’Hospitalet va ser campió a Quart el 2015/16 i els verds van revalidar el campionat el curs passat a Igualada.

El Quart arriba a la cita en ratxa, amb sis victòries seguides a la lliga en el grup d’EBA que lidera el Vic. “Serà a cara o creu gairebé segur. I això implica un desgast físic important”, diu l’entrenador del Quart, que dona valor a l’edat i la capacitat de recuperació d’homes clau en el seu equip com ara Bataller, Pau Vila, Xavi Costa o Moisès Martorell. “Té molt bons jugadors, joves i veterans, que quan s’hi posen són molt determinants”, diu Ribot sobre el Mollet, segon de l’altre grup amb equips catalans darrere del Tarragona.

“La pressió no és per a nosaltres, anem a gaudir-la” afirma el tècnic sobre una final a quatre que ha guanyat com a amfitrió (81-72 contra el Mollet en la final) i com a rival de l’equip que juga a casa (52-59 fa un any a Igualada). “Fer-ho a casa, a tots els nivells, és millor. L’any passat vam haver de fer dos desplaçaments molt llargs i això no ajuda a fer que l’equip estigui fresc”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)