ACB

El Baxi es carrega al Casademont, la revelació de la temporada (85-67)

Bàsquet. Lliga ACB. Els manresans trenquen davant el Saragossa la ratxa de tres derrotes consecutives, amb recital de Cvetkovic (4 triples) i Dani Pérez (7 assistències)

Triomf de prestigi d’un grandíssim Manresa, que ha superat al tercer classificat i revelació de la lliga, Casademont Saragossa, amb una actuació sòlida i constant, i amb recital inclòs dels seus dos bases.

Intens ha sortit al partit el Baxi, agafant sis rebots ofensius en quatre minuts. Però qui ha posat els punts d’inici ha estat Brussino amb dos triples (4-10). Un parcial de 11-0 (15-10) li ha donat la volta al marcador al final del primer quart, amb paciència davant i solidesa a darrera dels manresans, tot i el desastre en el triple (0/7). Al segon el jove Krejci és el que ha posat els triples per estrènyer l’electrònic (20-19), però Dani Pérez ha mantingut el bon to en la distribució i el criteri. Kravish ha fet mal de la mitja distància i en el intercanvi de triples (2 de Cvetkovic) els de Pedro Martínez han sabut marxar al descans amb un treballat avantatge: 42-35.

A la represa quatre triples locals han donat al Baxi una renda de 17 punts (60-43), després d’un parcial de 13-3, als sis minuts del tercer quart. Ni els temps morts de Porfi Fisac han pogut evitar la imatge desdibuixada dels aragonesos, que han arribat a perdre de 20 (69-49).

Al darrer quart una doble tècnica al visitant Ennis, amb 73-57, ha acabat de treure del partit al Casademont a set minuts pel final. La fluixa reacció darrera del Saragossa no ha canviat res en un encontre, dominat fins al final per un enorme Baxi.