ACB

El Barça és eliminat pel València (78-82)

ACB. Els blaugrana no han tingut el dia en el triple (14/43) i ha anat a remolc sempre dels valencians

El Barça ha quedat eliminat de la copa en una decepció majúscula perquè sempre ha anat a remolc d’un València superior (78-82).

El Barça ha començat dominant amb un encert espectacular de Claver que ha exercit de líder (3/3 triples). Els de Pesic han agafat un avantatge de 18-12 però llavors ha despertat el València aprofitant l’entrada de la segona unitat dels blaugrana. El Barça ha perdut l’equilibri abusant del llançament triple i els valencians, amb un gran treball col·lectiu, ha fet un parcial de 0-20 (18-32). Ha hagut de tornar a pista Mirotic per tornar a veure la millor versió del Barça i un triple de Delaney ha certificat la remuntada (38-38). Un triple al límit de Doornekamp ha tancat el primer temps (38-41) amb un València que ha anotat més de tres (8) que de dos (6) igual que el Barça: 7 triples i 6 tirs de dos.

Al tercer quart Mirotic s’ha carregat l’equip a les espatlles per anotar 11 punts en cinc minuts. Però el montenegrí necessitava un descans i amb Mirotic a la banqueta el València ha fet un parcial de 14-0 després del 52-50. Els blaugrana han estat sis minuts sense anotar (52-64). A partir de llavors els blaugrana han anat sempre a remolc obsessionats pel tir des de la línia de 6,75 metres. Tot i així el Barça ha arribat en un final a cara i creu on Higgins amb 77-80 ha disposat del triple per forçar la pròrroga però no ha llançat ràpid i li han fet falta personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)