FEB

Tornen a casa a temps

Bàsquet. LEB Plata El Girona tanca una primera fase “extraordinària” contra l’Albacete (20.00 h) en la reestrena de Fontajau

El Bàsquet Girona tanca aquest vespre la primera fase de la LEB Plata (20h) en un partit contra l’Arcos Albacete, el preludi a la gran lluita que hi haurà per l’ascens d’aquí a algunes setmanes. Els gironins “estrenaran” el nou parquet de Fontajau, importat de Tarragona, amb l’objectiu de celebrar amb el seus seguidors una primera part de la temporada que el seu tècnic, Àlex Formento, considera que ha estat “extraordinària”. “És un dia especial per a nosaltres i hem de mirar d’acabar la fase de la primer millor manera possible, però no serà un partit fàcil perquè ells encara tenen possibilitats de classificar-se.”

El Girona, ja classificat, assistirà en aquesta jornada unitària a una lluita ferotge per les darreres places disponibles i que tindrà efectes directes en la segona fase, en què s’acumularan els partits ja jugats en la primera. El duel més efervescent serà el derbi entre l’Hospitalet i el Barça B. El que guanyi entrarà i el que perdi quedarà fora. Al Girona li convé que guanyin els blaugrana, amb els quals tenen dues victòries.

L’Albacete també té una petita finestra d’oportunitat si guanya avui a Fontajau, però al Girona no li convé deixar-se guanyar perquè una possible derrota d’avui s’acumularia en la segona fase, una lligueta en què només el primer assolirà l’ascens directe a la LEB Or.

LA PRÈVIA

Que Fontajau s’hagi recuperat en un temps rècord parla molt bé de la feina que hem fet tots plegats
Àlex Formento
entrenador del bàsquet girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)