Eurolliga

El Barça silencia l’OAKA cinc anys després (81-92)

Eurolliga. Els de Pesic han anat per darrera al marcador durant la primera mitja hora però ha reaccionat

El Barça ha tornat a guanyar a l’OAKA d’Atenes després de cinc anys i es consolida encara més entre els quatre primers (81-92). Els blaugrana han estat capaços de sobreposar-se a un partit on ha anat a remolc durant la primera mitja hora de partit. Dijous vinent nou test de nivell a Moscou.

El matx ha començat amb un Panathinaikòs dominador amb Calathes dirigint a la perfecció i amb autoritat dins la zona amb Papagiannis que no ha pogut frenar ni Tomic, ni Davis ni Oriola. Al descans els grecs dominaven 45-38 amb un Barça que no ha trobat la millor versió de Mirotic (1/7 tirs de camp al descans).

Al tercer quart s’ha mantingut la tendència encaixant 24 punts però en el darrer quart els de Pesic han reaccionat quan semblava que les coses no sortien (74-70). Però ha aparegut Mirotic i, juntament amb un bon treball col·lectiu d’Abrines, Delaney i Higgins, els blaugrana han fet un parcial de 4-18 i han trencat el matx amb un Calathes (10 punts, 10 assistències i 7 rebots) totalment fos físicament.