NBA

Els Bucks, al “play-off” amb rècord de precocitat inclòs

Bàsquet. NBA.

Els Milwaukee Bucks s’han convertit en el primer equip de l’NBA en classificar-se per al play-off i ho han fet mb un nou rècord de precocitat, en només 56 partits de lliga regular (48-8). L’equip de Giannis Antetokounmpo i companyia no va jugar però es va beneficiar de la derrota de Washington a Chicago (126-117), fet que els assegura com a mínim el vuitè lloc de la conferència Est. Els Bucks entren al play-off amb dos partits menys de l’actual rècord (58), que mantenien els Warriors des de les temporades 2017 i 2016.

No va ser l’únic rècord de la jornada. Els actuals campions, els Raptors (42-15), l’equip més en forma de la lliga, va tornar a oferir una exhibició de força i talent aconseguint la victòria més àmplia de la temporada (127-81) contra els Pacers. Nick Nurse es permet fins i tot el luxe de reservar Marc Gasol, que apura els seus últims dies de recuperació, davant l’excel·lent moment de forma de Serge Ibaka (15 punts i 15 rebots). Tot apunta a una final de conferència que seria èpica entre els mateixos Raptors i els Bucks, la revenja del 4-2 de la temporada passada.

El clàssic

Amb tot, el partit més esperat de la jornada era l’autèntic clàssic de l’NBA a l’Staples Center entre els Lakers i els Celtics. Els de Los Angeles, líders a l’Oest (43-12) amb el segon millor balanç de la lliga, van patir de valent contra els de Boston (114-112), que no van comptar amb una de les seves principals estrelles, l’internacional Kemba Walker. Com sempre, la parella formada per Anthony Davis (32 punts, 13 rebots, 3 assistències i 2 taps) i LeBron James (29 punts, 8 rebots i 9 assistències) va ser letal davant un rival en què l’aler Jayson Tatum (41 punts i 5 rebots) va fer un dels seus millors partits a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)