ACB

L’ACB fa un homenatge a Sergi Vidal, que es va retirar després de 21 temporades jugant

Bàsquet. El badaloní, de 38 anys, va posar fi a la seva llarga trajectòria el passat mes de desembre

L’ACB ha fet aquest matí un homenatge a l’ex aler Sergi Vidal que el passat mes de desembre va anunciar la seva retirada després de 21 temporades jugant. El badaloní, de 38 anys, va disputar 641 partits de la màxima competició estatal i va guanyar dues lligues (2002 i 2008), quatre copes (2002, 2004, 2006 i 2009), i quatre supercopes ACB (2005, 2006, 2007 i 2008). Durant aquestes 21 temporades va militar en el Joventut, el Baskonia, el Real Madrid, el Guipúscoa, l’Unicaja, el Breogán, el Fuenlabrada i el Manresa. En l’acte d’homenatge han estat presents excompanys seus com Román Montañez i Albert Miralles, ja retirats, i també Xabi López-Arostegui, actual jugador del Joventut i el president del club badaloní Juanan Morales, que l’hi ha regalat una camiseta de l’equip amb el dorsal 131, el nombre de partits que va jugar amb la Penya.

Després de l’homenatge Sergi Vidal ha manifestat que haver vestit tantes samarretes. “És un orgull, una sort, un privilegi. He tingut una vida increïble com a jugador i es veritat que quan les veu així, totes posades et transporta a molts records i moltes vivències.” Respecte a quin títol l’hi va agradar més guanyar ha explicat: “És molt difícil quedar-te amb un títol només, però possiblement la primera copa. No sabia si en guanyaria més. Quan vaig començar ni tant sols sabia si en podria guanyar algun. Per sort han sigut molts més però aquell va ser el primer i va ser molt especial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)