Eurolliga

El Dynamo de Kursk guanya el Gdynia (64-58) i deixa l’Uni sense opcions

Bàsquet. Eurolliga. Segons la Gazzetta dello Sport, amb la negativa de Sopron i Riga de jugar demà a Ljubljana, la FIBA ajornarà els partits

El Dynamo de Kursk ha guanyat el Gdynia i deixa l’Spar Citylift sense opcions de seguir jugant a Europa aquest curs si la FIBA no sanciona el Sopron per negar-se a jugar demà a Ljubljana el seu partit contra l’Schio.

Les russes, que han tingut una màxima de 7 al primer quart (14-7), han encaixat un 0-4 a l’inici del darrer quart que donava esperances al conjunt polonès –cuer del grup i sense cap opció– i a l’Uni (41-46). El Gdynia ha mantingut les opcions fins que a un minut i mig i amb 60-58 ha perdut la pilota i Dewanna Bonner (màxima anotadora del partit amb 24 punts) ha fet el 62-58.

Més pressió

El TTT Riga ha pres la mateixa decisió que el Sopron i ha anunciat que no té previst viatjar a Ljubljana, per disputar el primer dels dos partits previstos per demà en què s’havia d’enfrontar al Venècia. LA FIBA, a falta de pronunciar-se de manera oficial, buscarà una nova data per a la setmana que ve o l’altra, segons la Gazzetta Gazzetta dello Sport. Una mesura que deixaria sense opcions de classificació per a l’Eurocopa a l’Spar Citylift, encara que guanyi a Latas.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)