Eurolliga

Primer triomf a fora de casa en l’Eurolliga de l’Spar Citylift (45-57)

Bàsquet. Eurolliga. L’Uni queda eliminat d’Europa en el seu millor moment i només el jutge únic d ela FIBA el rescataria a l’Eurocopa

L’Spar Citylift ha sumat, al catorzè intent, la seva primera victòria fora de casa en l’Eurolliga, el dia que se n’acomiada i després que el triomf del Kursk sobre el Gdynia (64-58) deixés sense opcions d’accedir als quarts de l’Eurocopa el conjunt gironí.

L’Uni queda fora d’Europa, al final, per quatre punts d’average particular amb el Sopron, sempre i quant les hongareses perdin el partit que encara no té ni lloc ni data contra l’Schio.

Només una hipotètica sanció de la FIBA, que té la incompareixença de Sopron i Riga en mans del jutge únic, faria justícia a l’excel·lent estat de forma amb què acaba la competició europea l’Spar Citylift.

Increïble

L’Uni tenia el peu al coll del BLMA a set minuts i mig per la mitja part quan Bishop, sola sota el cèrcol a passada de Vasic, feia el 12-28. Com Mendy el 14-30 després de recuperació i assistència d’Elonu. Les gironines han dominat des del salt inicial (0-2 Elonu a passada de Palau) i amb quatre punts seguits de Coulibally castigant Milapie (carregada amb dues), ha agafat les regnes des del triple: 6-9 Elonu després que Gabby Williams empatés a 6. Xargay, amb dos triples eguits només entrar (8-15) i Bishop (8-17) han superat la barrera psicològica i Araújo, fàcil en penetració per la dreta (10-19) tancava el primer quart.

Bishop en u per u u i Vasic al triple (12-24) han mantingut la diferència a l’inici del segon quart, al final del qual el partit seguia en mans gironines: 19-34, amb 17-24 rebots i les locals negades en el tir (6/22 de dos i 0/12 triples).

Un altre equip

El BLMA, amb la classificació per als quarts –i amb el segon lloc i tot– en joc ha sortit com un coet i a l’inici del tercer quart ha signat un 8-0, que arribaria a 11-0 des de 4,60 m –tècnica a Coulibaly– i que ha trencat Mendy amb una suspensió a la remanguillé, marca de la casa a 4:50 (30-36) que ha arrodonit amb un triple al següent atac (30-39). Un oasi, perquè fins a dos segons per tancar el quart, l’Uni no ha anotat més: 33-41 Elonu sota el cèrcol assistida per Xargay).

Sense encert (0/18 triples), BLMA vivia del tir lliure mentre l’Spar Citylift al darrer quart ha recuperat el fil amb Vasic imitant Bodiroga al pal baix (35-44) i Xargay i Bishop anotant de fora (37-46) i de dins (37-48) a 7:39 temps mort local. L’australiana l’ha clavat també de tres (37-51) tot i acabar l’acció al terra i Gabby Williams s’ha carregat l’equip a l’esquena amb dues accions individuals seguides (41-51)

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)