Eurolliga

La ratxa de triomfs passa pel Palau

Bàsquet. El Barça, que avui rep el Bayern de Munic, jugarà a casa cinc de les set darreres jornades de la fase regular de l’Eurolliga. L’equip blaugrana aspira a encadenar la novena victòria contra l’equip germànic, penúltim a la classificació

Reforçat per la sèrie de vuit victòries consecutives a l’Eurolliga, la darrera dimecres a Berlín (80-84), el Barça tanca avui l’etapa contra rivals alemanys amb la visita del Bayern de Munic al Palau Blaugrana (21 h DAZN). A la capital germànica no va oferir la seva millor versió, però en va tenir prou amb el talent dels seus jugadors per fer doblegar la resistència de l’enèrgic equip d’Aíto en el tram final. “No vam jugar gaire bé, però fem prou per guanyar”, admet el tècnic del Barça, Svetislav Pesic, conscient que l’equip haurà de fer un pas endavant si vol resoldre amb èxit la fase final de la competició. En tot cas, l’equip blaugrana, tercer amb un balanç de 21-6, està amb molt bona disposició per acabar entre els quatre primers la fase regular i disposar del factor pista a favor en els quarts de final. A més, cinc de les set jornades que resten les podrà jugar a casa, entre les quals el decisiu partit del 2 d’abril contra el Real Madrid.

En principi, el Bayern no hauria de ser un gran obstacle perquè el Barça ampliï la ratxa victoriosa, perquè ocupa la penúltima posició, amb només vuit triomfs i dinou derrotes. En les seves files destaquen dos exblaugrana, Nihad Dedovic i Petteri Koponen, a més del pivot Greg Monroe i l’aler serbi Vladimir Lucic. En el Barça continuen de baixa Heurtel i Pangos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)