ACB

‘L’altre’ Unicaja 72 hores després

Bàsquet. ACB. Els malaguenys podran disposar de Simanovic, Boutellie i Mekel, els tres darrers fitxatges de luxe que no van poder jugar dimecres a Badalona en el triomf de la Penya

El Joventut rep aquest vespre (20.30 h, Movistar) l’Unicaja només tres dies després d’haver superat el mateix equip malagueny en l’última jornada de l’Eurocup al Palau Olímpic. Però el matx i el rival no tenen res a veure amb el de fa 72 hores perquè l’Unicaja podrà disposar per al partit d’avui dels seus últims tres fitxatges de luxe que no estaven inscrits a Europa com són Simanovic (ex-Cedevita), Boutellie (estrella fins fa una setmana del Bilbao) i l’última incorporació, la de l’israelià Mekel. La Penya recupera per a aquest partit Wroten, que tampoc estava inscrit per jugar a Europa, i té el dubte fins a última hora de l’estat de forma d’Omic, que es va perdre el darrer partit per lumbàlgia. Els verd-i-negres volen tallar la ratxa de nou derrotes en els últims 11 partits a l’ACB i reenganxar-se a la lluita pel play-off. Els malaguenys són a dues victòries i la Penya va perdre al Martín Carpena (77-65).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)