ACB

La Penya cau contra l’Unicaja (82-97)

ACB. Els verd-i-negres tornen a defensar malament i s’allunyen i molt de les opcions de play-off

La Penya ha perdut contra l’Unicaja en un partit on s’ha tornat a veure la manca de defensa i sobretot que els malaguenys tenen més talent (82-97.

El primer temps ha estat marcat per la igualtat amb López-Arostegui i Prepelic com a grans referents mentre l’Unicaja ha castigat sobretot en el rebot ofensiu (7). Al descans tot obert (45-46).

Al segon temps, amb un arbitratge lamentable d’Òscar Perea, Alberto Sánchez Sixto i David Sánchez Benito, els verd-i-negres han vist com l’Unicaja ha obert forat (45-54). L’entrada a pista de quatre de la casa -Zagars, Dimitrijevic, Ventura i Parra- ha canviat. Els de Carles Duran s’han posat per davant després d’uns tirs lliures de Dimitrijevic (61-60). Però els malaguenys s’han posat per davant de nou i aprofitant els nervis i la pressió de la Penya ha fet que els darrers instants es veiés la impotència d’una Penya que encaixa la desena derrota als últims 12 partits i s’allunya i molt del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)