NBA

Ricky fa un triple doble per superar els Bucks

NBA.És la segona vegada que ho aconsegueix aquest curs (25 punts, 13 rebots i 13 assistències); Antetokounmpo no ha jugat

El base d’El Masnou Ricky Rubio ha tingut una actuació memorable aquesta matinada en fer, per segona vegada aquest curs, un triple doble. El dels Suns ha acabat amb 25 punts, 13 rebots i 13 assistències en el triomf contra el millor equip de l’NBA com són els Bucks (140-131). Al seu costat va destacar Devin Booker que va fer 36 punts en un partit e què van dominar des del salt inicial fent 8 triples de 10 intents en el primer quart on havien arribat als 47 punts (47-28). Giannis Antetokounmpo no ha jugat el matx. Des del març del 2005 ningú dels Suns assolia xifres com aquestes. Va ser Steve Nash qui va aconseguir 12 punts, 12 rebots i 12 assistències. D’altra banda, els Lakers de LeBron James (28 punts), Anthony Davis (30) i Avery Bradley (24) han guanyat el duel de Los Angeles contra els Clippers (112-103) a l’Staples Center.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)