Eurocopa

El Venècia-Spar Citylift d’Eurocopa, ajornat

La FIBA va anunciar ahir a la tarda que l’anada dels quarts de final de l’Eurocopa de l’eliminatòria de l’Spar Citylift, que s’havia de jugar demà a Venècia (19.30 h), quedava ajornada per a una nova data a causa de les restriccions imposades per les autoritats italianes. El mateix organisme internacional haurà de comunicar una nova data per al partit, la tornada del qual havia de ser el dijous 19 de març a porta tancada a Fontajau segons ja havia dictaminat Salut la setmana passada seguint les recomanacions del ministeri.

En les competicions europees de bàsquet femení, l’Avenida i el BLMA havien anunciat la seva negativa a viatjar a Rússia, segons havien acordat amb els governs espanyol i francès, perquè les autoritats russes fan controls de febre als passatgers que aterren als seus aeroports i, en cas que puguin estar infectats pel coronavirus, s’hi han d’estar 14 dies aïllats. Ara, el jutge únic de competició –el que va sancionar el Sopron i va permetre que l’Uni accedís a aquesta eliminatòria de l’Eurocopa un cop eliminat de l’Eurolliga– haurà de resoldre sobre el Dinamo de Kursk-Avenida i el Iekaterinburg-BLMA de l’Eurolliga. La tornada del Fenerbahçe-Bourges i l’anada del Praga-Schio d’Eurolliga seran a porta tancada, mentre que l’Asvel Lió i el Nadejda, també de la màxima competició, i les eliminatòries entre el Carolo i el Landes i el València i el Castors Braine, de l’Eurocopa, seran amb un màxim de mil espectadors.

ESPERANT LA FIBA

El partit d’anada era demà i el de tornada, el dia 19 a Fontajau i ja sense públic

JUTGE ÚNIC

Ha de resoldre sobre la negativa de l’Avenida i el BLMA d’anar a jugar a Rússia

Suspeses les copes d’hoquei sobre patins

Les copes masculina i femenina d’hoquei sobre patins, que s’havien de disputar del 19 al 22 de març a la Corunya, s’han ajornat a conseqüència de les mesures adoptades per combatre la propagació del coronavirus. L’organització buscarà noves dates. Hi havia la possibilitat que la copa es disputés a porta tancada, però es va descartar. Els equips que l’han de jugar són el Barça, el Liceo, l’Igualada Rigat, el Noia Freixenet, el Reus Deportiu Miró, el Garatge Plana Girona, el Recam Làser Caldes i el Calafell Tot l’Any en categoria masculina. Els classificats en la competició femenina són el Manlleu, el Generali Palau de Plegamans, el Cerdanyola CH, el Telecable Gijón, el Voltregà Stern-Motor, el Bigues i Riells, el Vila-sana i l’Alcorcón en categoria femenina. També s’ha suspès el campionat d’Espanya de grups de xou grans i petits que s’havia de disputar aquest cap de setmana al Barris Nord de Lleida. D’altra banda, sí que es jugaran a porta tancada els partits previstos per al Barça, el Joventut i el Baxi Manresa de bàsquet en les pròximes dues setmanes. També queden afectats per aquesta mesura el derbi d’handbol entre el Granollers i el Barça, divendres, i el de futbol sala entre el Barça i l’Industrias, dissabte. De moment, la Volta continua endavant, tot i que es podrien restringir els accessos de públic en les sortides i les arribades. El GP de les Amèriques de motociclisme que s’havia de disputar del 3 al 5 d’abril es disputarà del 13 al 15 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)