Més bàsquet

Turquia es resisteix

Turquia. L’Efes i el Fenerbahçe guanyen en la jornada 23a enmig de la polèmica amb jugadors que es planten perquè no s’ajorna la lliga

El país turc continua trencant amb el sentit comú que viu la resta d’Europa. Tant en bàsquet com en futbol s’estan jugant encara partits tot i fer-se a porta tancada. Ahir va acabar la 23a jornada amb victòries de l’Efes i del Fenerbahçe. Hi va haver dos jugadors, però, que no van jugar el matx al no veure clara la situació. Un dels més crítics va ser Shane Larkin, l’estrella de l’Efes qui curiosament va anunciar fa dos mesos que havia obtingut la nacionalitat de Turquia i que jugaria amb la selecció de l’equip turc. Però això no li va fer que crítica a la lliga. Els altres van ser els referents del Tofas Bursa Sammy Mejía Devin Williams. Ho havien avisat per twitter perquè no veien que fos segur. Tampoc van jugar Aaron Harrison i Tai Webster, del Galatasaray. Mejía va subratllar que “un sou alt no exigeix prendre més riscos amb la salut i seguretat dels altres”. L’Efes, líder amb 20-2, va superar el Turk Telekom (81-103) i el Fenerbahçe al Tofas (84-75).

Dissabte, nova jornada

Si no hi ha cap canvi dissabte es jugarà una nova jornada -els hi queden set per acabar la lliga regular-. Jugaran el Fenerbahçe a la pista del Darussafakak mentre el líder Efes rebrà el penúltim classificat Bahcesehir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)