FEB

La FEBallarga l’agonia de la Lliga Femenina

Bàsquet. Ajorna un cop més la competició, que no es juga des del 29 de febrer i l’1 de març, fins als dies 11 i 12 d’abril, però no s’atreveix encara a donar-la per acabada

La comissió de presidents territorials de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va decidir ahir en una reunió d’urgència prolongar l’ajornament de la Lliga Femenina i totes les altres competicions (LEB Or, LEB Plata, EBA i Lliga Femenina 2) fins a la jornada que s’hauria de jugar els dies 11 i 12 d’abril acollint-se a l’últim decret d’estat d’alarma del govern espanyol.

D’aquesta manera, la FEB no s’atreveix encara a cancel·lar totes les lligues tot i que molts equips no només han deixat marxar les seves jugadores estrangeres, sinó que n’hi ha d’altres que ja han fet un ERTO. Les instal·lacions, a més, continuen tancades i les jugadores i els jugadors estan confinats per llei a casa seva, la qual cosa fa pensar que un hipotètic retorn a la competició sigui ara mateix utòpic perquè obligaria, de facto, a organitzar una nova pretemporada. Els últims partits de la Lliga Femenina es van jugar gairebé fa un mes (29 de febrer i 1 de març) i amb l’acord d’ahir s’han ajornat les quatre últimes jornades de la fase regular.

A la LEB Plata, el Girona, segon classificat, va jugar el seu últim partit el 8 de març i ja s’han perdut tres jornades de la fase regular. L’11 i el 12 d’abril s’hauria de jugar la penúltima i durant el mes vinent també les eliminatòries d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)