ACB

El Baxi Manresa presenta l’ERTO

ACB. El club explica que “aquesta mesura s’aplicarà de manera proporcionada en els diferents departaments, de manera pactada i adaptada”

Ja és oficial. El Baxi Manresa presentarà un ERTO entre els seus treballadors i s’afegeix a l’Estudiantes, el Saragossa i el Fuenlabrada que ja ho han fet i el Barça i l’Obradoiro podrien ser els següents de l’ACB. L’expedient que obrirà el club, obligat a fer aquest pas per la crisi derivada del COVID-19, afectarà tant jugadors i cos tècnic com personal de les oficines. L’ajornament de la competició, segons diu el comunicat del club, “ha vist afectats els ingressos del Bàsquet Manresa i el club s’ha vist forçat a fer servir el mecanisme de l’ERTO per fer front a les despeses dels salaris dels treballadors. Aquesta mesura afectarà plantilla i cos tècnic, així com també al personal de les oficines”. Tot i que inicialment es va plantejar que fos un ERTO parcial s’ha trobat una fórmula similar per no perjudicar els empleats: “Aquesta mesura s’aplicarà de manera proporcionada entre els diferents departaments, de manera pactada i adaptada. Aquest ERTO s’aplica amb efecte immediat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)