ACB

Abrines explota: “Voleu destrossar l’equip”

ACB. L’aler del Barça parla de les filtracions del grup de whatsapp de jugadors i caps i fa una dura crítica per twitter

L’ERTO que ahir va anunciar el Barça que farà està provocant un incendi en el vestidor blaugrana. Els pesos pesats del vestidors critiquen totalment el què està passant i les informacions que surten de converses a priori privades. Àlex Abrines ha explotat al twitter fa uns minuts: “No sé qui filtra les coses que només es parlen per un grup de whatsapp de jugadors i respectius jefes del club...però l’única raó que veig és que voleu destrossar a l’equip. No ho aconseguireu o si, i us quedareu sense equip. #allavosotros”. El mallorquí assenyalava directament als que manen: “I confio en els jugadors 100%. Tampoc sé fins on pot arribar la cadena de comandament i quantes persones saben de la situació individual de cadascú...però no es pot fer les coses així (Obviament el grup de whatsapp es només jugadors jejeje). L’estrella del Barça NikolaMirotic ha entrat també en tot aquest sarau i ha desmentir a través del twitter que hagués canviat d’opinió i ara digués que estava d’acord amb l’ERTO quan inicialment havia dit que no, com apuntava El Mundo Deportivo: “No és cert!!! En cap moment he parlat amb el president sore aquest tema i a mi ningú m’ha pressionat perquè ho accepti, ha estat la meva pròpia decisió per recolzar el club en aquest moment”. Finalment un altre dels pesos pesats del vestidor Pau Ribas també ha mostrat el seu malestar per la situació: “Aquí no són benvingudes les filtracions ni manipulacions que pretenen trencar vestidors, estem junts en això durant aquests moments complicats per tots!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)