NBA

Reobertura de pistes

Bàsquet. L’NBA vol autoritzar que es tornin a obrir les instal·lacions perquè els jugadors facin entrenaments individuals i sota control

L’NBA té previst autoritzar a partir de divendres la reobertura de les instal·lacions dels equips perquè els jugadors facin entrenaments individuals i sota control. Això serà possible perquè alguns estats i ciutats dels Estats Units estan reduint les restriccions imposades arran de la pandèmia del coronavirus. Els equips, però, continuaran tenint prohibits els entrenaments i les activitats organitzades en grup. Als estats on no s’aixequin les restriccions es buscaran solucions alternatives per als jugadors. S’espera que els equips que puguin obrir les seves instal·lacions permetin a jugadors d’equips rivals que viuen en la mateixa ciutat fer servir els gimnasos d’una manera limitada. Responsables de diferents equips han demanat aquesta reobertura de les instal·lacions perquè consideren que són uns entorns segurs.

Aquesta possibilitat d’anar a entrenar-se de manera individual i controlada, no significa de moment que ja hi hagi un calendari per reiniciar la competició, que es va suspendre l’11 de març passat. El comissionat de l’NBA, Adam Silver, no ha fet cap comentari oficial sobre aquesta situació. Se sap, però, que Adam Silver i els propietaris dels equips de l’NBA estan treballant i fent consultes encaminades a decidir com i quan es podria reiniciar la temporada i tornar a jugar partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)