Més bàsquet

El Palau Olímpic de Badalona serà la seu d’un banc d’aliments

Bàsquet. Es posarà en marxa demà per a les famílies vulnerables afectades per la crisi de la Covid-19

El Palau Olímpic de Badalona serà la seu d’un nou banc d’aliments per a les famílies vulnerables afectades per la crisi de la Covid-19, segons han anunciat l’Ajuntament de Badalona i el Joventut. Les instal·lacions on juga la Penya seran a partir de demà un punt de distribució de 600 lots d’aliments i d’alguns productes d’higiene infantil adreçats a famílies ateses pels serveis socials municipals.

El lliurament dels aliments i el material s’ha de fer cada quinze dies en coordinació amb la Creu Roja, que s’encarregarà de l’operatiu amb mig centenar de voluntaris i tècnics. En principi està previst que duri dos mesos però l’ajuntament el podria ampliar en funció de l’evolució del confinament i l’estat d’alarma. Els voluntaris portaran els aliments als domicilis de les persones que per motius de salut i prevenció no puguin desplaçar-se fins a la instal·lació esportiva.

L’alcaldessa accidental de Badalona, Aïda Llauradó, ha destacat que és la primera vegada que el consistori impulsa un banc d’aliments a la ciutat amb recursos propis, i ha agraït al Joventut de Badalona la seva col·laboració, a l’igual que a les entitats, ciutadans i empreses que ajuden: “A fer front a aquesta crisi que també és social”. El president del Joventut, Juanan Morales, ha destacat la importància de demostrar units que és possible ajudar: “Els que més ho necessiten per a un futur on ningú es quedi enrere”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)