Eurolliga

Julia Reisingerová, MVP de la final 2019, torna a l’Uni Girona

Bàsquet. Ha jugat aquesta temporada al València

La pivot txeca Julia Reisingerová (1,94, 1988) tornarà a les files de l’Spar Girona –Citylift deixa de patrocinar l’equip– la temporada vinent, un any després d’haver marxat al València. La txeca, que va te nir una entrada molt prometedora a la LLF amb el Sant Adrià quan acabava de fer 18 anys, firmarà per dues temporades per l’equip gironí, en una primera mostra que, si bé caldrà reduir pressupost, el potencial de la plantilla no se’n ressentirà gaire. De fet, el club gironí treballa amb la idea que els salaris aniran globalment a la baixa perquè la Covid-19 afectarà tothom i tots els clubs.

Reisingerová va deixar l’Uni amb el trofeu de MVP de la final a les mans després de ser molt rellevant en la consecució del títol de lliga contra l’Avenida, si bé l’Uni es caracteritzava justament per no dependre massa de cap jugadora. Reisingerová va acreditar 9,9 punts (55% de 2), 4,1 rebots i 9,2 de valoració en 19,7 minuts, sumant totes les competicions FEB. Aquesta temporada a València, lluny de tenir més protagonisme, s’ha mogut en xifres semblants i ha acreditat 9,3 punts (56% de 2), 3,7 rebots i 8,6 de valoració en 17,1 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)