Eurolliga

Malcolm Delaney no torna a Barcelona

Bàsquet. El base nord-americà tenia contracte fins el 30 de juny

El Barça i Malcolm Delaney (1989, 1,91 m) han tancat la seva relació contractual, segons ha informat el club blaugrana i que s’havia d’acabar el 30 de juny. El conjunt d’Svetislav Pesic, que s’entrena des d’aquest dimecres, compta amb Thomas Heurtel, Kevin Pangos i Leandro Bolmaro a la posició de base per cobrir una rotació en la què aquest curs també hi ha actuat de titular Adam Hanga.

Protagonista

Malcolm Delaney ja va marxar sense permís del club blaugrana quan va esclatar la crisi de la COVID-19 i, des del primer moment, es va mostrar contrari a seguir competint: “La gent normal tenim sentit comú. Tot això és molt dolent. Les lligues s’haurien de preocupar de pensar com poden ajudar les ciutats.” També es va mostrar contrari a la posició del sindicat de jugadors de l’Eurolliga que presideix l’exblaugrana Bostjan Nachbar: “Encara no els he sentit ni una sola vegada. Haurien d’escoltar més els jugadors que som a l’Eurolliga.”

El base de Baltimore va reconèixer fa un mes contactes amb altres equips de l’Eurolliga , però no ofertes, de l’Olympiacòs i l’Armani Milà. També s’especula que acabi al Madrid per la seva relació a les xarxes socials amb jugadors de la plantilla blanca.

Comiat per entregues

Malcolm Delaney, molt actiu al twitter, ha reaccionat a l’anunci de desvinculació dient que se n’anava al llit i que parlaria de tot quan s’aixequés. Sobretot de l’estima que ha rebut de l’afició del Palau. “Desitjaria haver acabat allà tal com tenia previst però la vida i els negocis no funcionen sempre així” ha dit des dels Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)