FEB

Gil i Ouviña, rumb a València

Lliga Femenina. Les dues internacionals reforçaran el projecte del club, que ha decidit formar una plantilla per plantar cara a l’Avenida i l’Spar Girona la temporada vinent

El València Bàsquet vol convertir-se la pròxima temporada en una alternativa real a l’Uni Girona i l’Avenida en la lluita per la lliga i la copa. Dues de les seves incorporacions estel·lars seran les internacionals Laura Gil i Cristina Ouviña, campiones d’Europa amb l’equip de Lucas Mondelo l’any passat. El club, de moment, només ha fet oficial la incorporació de la cedida Raquel Carrera, però Las Provincias ja ha avançat que Gil o Ouviña vestiran de taronja. Ahir mateix l’Avenida va confirmar oficialment l’adeu de la pivot Laura Gil (1992, 1m91), que ha estat quatre temporades a Salamanca després de fer eclosió en la Lliga Femenina a les files del Cadí (2014-2016). Gil ha estat fixa en totes les convocatòries de la selecció espanyola des de l’or de l’Eurobàsquet del 2013.

Ouviña (1990, 1m77), per la seva banda, és considerada una de les bases més consistents d’Europa i aquesta temporada ha destacat en el poderós USK de Praga. Amb Gil i Ouviña, l’equip de Rubén Burgos tindrà un bloc molt sòlid de jugadores estatals, ja que també continuen en l’equip Queralt Casas, Maria Pina i Anna Gómez, que va renovar ahir. El joc interior canviarà completament, ja que han marxat Reisingerova, Abalde i Tirera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)