Eurolliga

Les complicacions de l’Eurolliga

Bàsquet. Ante Tomic, després de deu dies d’entrenaments, afirma que veu difícil el desenllaç de la competició europea. “L’ACB és més fàcil d’organitzar”, diu, en canvi, el capità blaugrana

Ante Tomic (2,18 m, 1987) explica als mitjans del Barça les sensacions individuals i col·lectives després de deu dies d’entrenaments, els darrers en grup. “Abans de començar vam rebre tots els protocols. Qan ho veus penses que és impossible de complir. Els primers dies semblava de bojos però, amb el temps, veus que es pot fer”, exposa.

“Passi el que passi ens estem preparant i volem jugar, volem competir” diu sobre l’Eurolliga i l’ACB, les dues competicions per a les quals es preparen. Pel capità del Barça, la proposta de dotze equips en una sola seu amb què es vol acabar l’ACB és més viable que el desenllaç de la competició europea. “Hi ha clubs de molts països i veig complicat organitzar i jugar”, argumenta.

Normalitat

“Segur que hi haurà canvis en aquest final de temporada. Ara no hi haurà afició, i més endavant, no sabem com anirà”, assegura Tomic, que parla de la nova normalitat: “A l’Eurolliga o l’ACB mai havíem vist aquest format. Això ja és un canvi; no tenir espectadors, també. Però, més enllà, és complicat parlar d’això.” El croat es mostra feliç per tornar als entrenaments, després d’una quarantena amb la dona i les filles.

El dia E

L’Eurolliga té el dia d’avui com la data límit per decidir si reprèn la competició. Seria del 4 al 26 de juliol i, demà, s’ha de fer una reunió telemàtica amb la participació dels onze equips que formen el comitè executiu de la competició (inclosos Barça, Madrid i Baskonia), després de la qual el president Jordi Bertomeu n’anunciarà el veredicte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)