NBA

La NBA podria condensar la temporada 2020/21 perquè les estrelles puguin ser a Tòquio

Bàsquet. Tampoc vol que les seves finals competeixin televisisament amb els Jocs Olímpics

L’oficina del comissionat de la NBA està treballant en una calendari de la temporada 2020/21 que permeti als jugadors nord-americanes i als internacionals estrangers de la lliga poder disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2021. També s’està buscant un calendari per encaixar la competició regular actual el proper juliol a Orlando.

S’està pensant en que no hi hagi gaire espai de temps entre les finals de la NBA d’enguany fins a l’inici de la temporada 2020/21, i també en poder jugar quatre partits cada cinc dies, com ja ha passat en altres ocasions. La possible data d’inici de la propera temporada seria l’1 de desembre, menys de dos mesos després del final de la competició que s’ha de reiniciar i que te el 12 d’octubre com l’últim dia de les finals. Començar tant aviat donaria temps a la NBA de acabar la fase regular i els play-off abans dels jocs de Tòquio el proper estiu.

Hi ha dos motius per evitar la coincidència entre els Jocs i les finals de la NBA, la presencia de més de 100 jugadors internacionals que voldrien ser a Tòquio, i el fet d’evitar la competència televisiva entre la NBA i els Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)