FEB

El Gernika fa oficial l’arribada de Rosó Buch

Bàsquet.

El Gernika, tercer classificat a l’última Lliga Femenina, ha confirmat el fitxatge de l’escorta mataronina Rosó Buch (1992, 1m76), que va acabar la temporada en el València després de començar-la a Girona. Buch va debutar a la Lliga Femnina la temporada 2012/13 a les files del modest Bembibre i el 2016 va signar per l’Uni.

L’excapitana de l’Uni ’equip gironí va ser una de les nou baixes del València, juntament amb Julia Reisingerova –ha tornat a Girona un any després de ser l’MVP de la final–, Robyn Parks, Jana Raman, Rebeca Cotano, Tamara Abalde, Joy Adams, Meiya Tirera i Irene Garí.

Rosó va jugart onze partits amb el València: cinc de lliga, quatre d’Eurocopa i dos de copa, el darrer contra l’equip del qual era la capitana, el 7 de març, en el que ha estat el seu darrer partit (77-60, 8 punts amb 1/1 triple i 12 de valoració en 22:30 sortint de la banqueta). A Girona va debutar en l’Eurolliga i, en competicions FEB, va fer 5,8 punts, 1,6 rebots i 4,2 de valoració en 18:15 de mitjana. A València, 7,6, 3,3 i 8 en 21:51.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)