ACB

El Barça supera la Penya en un intens derbi (96-92)

ACB. Els blaugrana han arribat a dominar de 18 punts (44-26) però la Penya ha tingut opcions finals (92-90 a 28 segons per acabar)

El Barça ha superat a una Penya (96-92) , sense Prepelic amb molèsties físiques a un bessó, que ha anat sempre a remolc dels blaugrana. Els de Pesic han imposat el seu físic i la seva qualitat per agafar 14 punts de renda al minut sis (16-2). Els verd-i-negres han reaccionat amb l’entrada dels joves Zagars i Busquets i han empatat el matx (21-21). Però els de Duran han pagat l’esforç i el Barça ha infringit un parcial quasi definitiu (44-36). Arnau Parrado ha debutat a l’ACB.

Al tercer quart s’ha mantingut la tendència i els blaugrana han agafat 17 punts de renda (74-57) i s’ha pogut permetre el luxe de fer rotacions, donar descans i tenir el partit sota control. Però la Penya no ha llançat la tovallola i a base d’intensitat, caràcter i triples la Penya s’ha posata dos punts a 28 segons pel final (94-62). A la segona jornada el Joventut jugarà contra el Bilbao i el Barça ho farà contra l’Unicaja el pròxim divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)