FEB

Xavier Gasau, nou director general del Bàsquet Girona

Bàsquet.

Xavier Gasau és el nou director general del Bàsquet Girona. El nou representant s’incorpora després que la posició estigués vacant des de l’octubre per l’adéu de Jordi Pujol, que va arribar a un acord amb el club per desvincular-se.

Gasau, de fet, ja estava vinculat al consell assessor del club. Abans d’arribar a l’entitat, el nou director general havia estat assessor financer i sempre ha tingut una relació estreta amb l’esport gironí.

“Encaro aquest projecte amb moltes ganes i il·lusió. Amb la voluntat de fer les coses tan bé com s’han fet fins ara”, ha assenyalat el nou director general en declaracions als mitjans del club.

“L’objectiu del club és que creixi tant a nivell social com econòmic. És un projecte territorial i volem augmentar el número de socis arreu de les comarques gironines i també comptar amb el teixit empresarial gironí i les institucions. El repte principal és aconseguir la sostenibilitat econòmica d’una entitat amb uns valors únics en el món de l’esport.”

El president del club, Marc Gasol, ja va citar com a nous referents del club, quan encara no havien estat nomenats, el nou director tècnic, Jordi Plà i Comas, i el nou director general, Xavier Gasau.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)