ACB

Calathes: “El Barça és el millor club d’Europa”

Bàsquet. El base grec es desfà en elogis al que serà el seu club les tres properes temporades

“Si jugues a Europa el Barça és el primer equip a la llista de qualsevol jugador” diu Nick Calathes, en la presentació com a jugador blaugrana. El primer fitxatge del nou projecte de Jasikevicius reconeix que li fa molta il·lusió retrobar-se amb el lituà com a tècnic, amb qui va coincidir al Panathinaikòs quan ell tenia només 20 anys. “Com a jugador, al principi, l’odiava. Cridava molt i donava ordres i jo era molt jove. Però em va fer millorar. És un dels millors” ha reconegut el base nascut a Florida.

“És un repte demostrar el meu valor en un altre país, però en aquest equip crec que hi encaixaré molt bé, conec l’entrenador i els jugadors són molt bons” afirma sobre la seva adaptació, que amb Heurtel de company a la direcció de joc diu que serà “positiva i des del respecte mutu”.

“Mirotic és el principal jugador en els moments importants en qualsevol equip” exposa Calathes sobre qui s’haurà de jugar el darrer tir en una plantilla en què hi seran homes com Higgins o ell mateix.

Tràmit

“ He estat jugant a Grècia 8 anys i quan em va trucar el Barça i em va dir que em volien vaig dir ràpid que sí” ha dit abans de la presentació, un cop superat el darrer tràmit abans de signar el contracte per a les tres properes temporades.

Pilotes fora

Nacho Rodríguez puntualitza que el club segueix buscant un pivot en el mercat i, Joan Bladé, també s’ha referit als comentaris que vinculen Pau Gasol amb el club. “Ni hi ha hagut moviments ni n’hi haurà” hasentenciat el directiu, que espera que el pivot compleixi el somni de disputar els propers Jocs el 2021.

Albert Soler ha apuntat que la plantilla serà més curta però que la situació econòmica no ha d’influir en la seva qualitat. “Ens afecta a tots, a nivell de secció i de club” ha dit, després de recordar que de moment han sortit quatre jugadors i només n’ha arribat un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)