FEB

L’Uni avança la pretemporada al 10 d’agost

Bàsquet.

L’Spar Girona començarà els entrenaments per a la temporada 2020/21 el 10 d’agost en una planificació atípica En les darreres campanyes l’equip gironí havia iniciat la seva preparació l’última setmana d’agost o la primera de setembre, aquesta vegada ho farà de forma molt més prematura. La jugadora que arribarà més tard serà Chelsea Gray, que no ho podrà fer fins que acabar la WNBA, competició que acaba de començar.

El nou curs es veurà marcat per diversos factors derivats sobretot de la crisi de la Covid-19: una Lliga Femenina amb dos equips més (Movistar Estudiantes i Spar Gran Canaria), l’ Eurobàsquet previst per al juny i els Jocs Olímpics que es jugaran a l’agost si la situació de la pandèmia ho permet.

Tots aquests factors han fet avançar la preparació de la plantilla, dirigida per 5a temporada consecutiva per Eric Surís. Amb els partits de preparació encara per definir, l’equip ja sap quines seran les seves primeres cites oficials. El diumenge 6 de setembre, a les 18.30 h -hora subjecte a canvis en funció de la graella televisiva- es disputarà la final de la 32a edició de la lliga catalana. La pista escollida és la del Palau Blaugrana i el rival serà el Cadí La Seu.

Pel que fa a la Supercopa d’Espanya, ens trobem en aquesta edició amb un canvi de format. Si històricament s’havia jugat a partit únic entre les campiones de lliga i les campiones de copa, aquest any comptarà amb quatre equips: Perfumerías Avenida, Lointek Gernika Bizkaia, Valencia Basket i Spar Girona. La seu, anunciada per la FEB aquest mateix dimarts, serà el Bilbao Arena i es disputarà entre l’11 i el 12 de setembre, i el conjunt de Surís també defensarà el títol aconseguit la temporada passada davant de l’equip castellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)