FEB

El Força Lleida fitxa el letó Kaspars Vecvagars

Bàsquet. L’escorta (1,93 m, 1993) s’afegeix a Eddy Polanco, Miquel Feliu i Marcus Vinicius en la plantilla de Gustavo Aranzana

Kaspars Vecvagars (1,93 m, 1993) és la darrera incorporació del Força Lleida, que segueix afegint noms a una plantilla en què ja hi ha el dominicà Eddy Polanco (1993, 1,94 m), el capità Miquel Feliu –l’aler (1,98 m, 1985) ha renovat per dos anys i s’incorpora a la coordinació de la base del club– i Marcus Vinicius (2,03 m, 1986), que torna a la ciutat.

Vecvagars va arribar a la LEB Or la temporada passada per jugar al Palència de Carles Marco, després d’haver-se format al Zalgiris Kaunas (2010-2016) i haver estat al VEF Riga el Wilki Morskie Scszecin i el Jurmala també de Letònia.

La temporada passada acreditava 8,3 punts, 1,5 assistències i 7 de valoració en 17:38 de mitjana. Joaquin Prado, director esportiu del Força Lleida, en destaca que pot jugar de base i que té molta capacitat física i experiència a nivell internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)