FEB

Aleix Font, la darrera peça del Bàsquet Girona per al debut a la LEB Or

Bàsquet. L’aler (1,96 m, 1998) s’ha desvinculat del Barça i arriba a Fontajau cedit pel Casademont Saragossa

Aleix Font (1,96 m, 1998) és l’onzè jugador del Bàsquet Girona i la peça que tanca la plantilla de l’equip per al primer curs en la LEB Or, categoria en la què el barceloní hi ha jugat més de cent partits.

Font s’ha desvinculat avui del Barça i jugarà a l’equip de Carles Marco en qualitat de cedit pel Casademont Saragossa.

Albert Sàbat –amb contracte des del curs passat–, els renovats Gerard Sevillano i Robert Cosialls, i els nouvinguts Pep Busquets (cedit pel Joventut), Àlex Llorca, Dani Garcia (propietat del Manresa), Olaf Schaftenaar, Ryan Logan, Biram Faye i David Rozitis formen la plantilla.

“Formar part del Bàsquet Girona és formar part d’un projecte molt il·lusionant i ambiciós, que pretén tornar la ciutat de Girona al bàsquet de màxim nivell” diu el nou jugador del club que presideix Marc Gasol, que vol aportar treball, esforç i ambició i, a nivell de joc, decisió, punts i verticalitat.

Font havia començat la pretemporada amb el Barça de Sarunas Jasikevicius. El darrer curs, abans de Nadal, va incorporar-se a l’Obradoiro després d’una mala experiència al Bamberg alemany, en ambdós casos com a cedit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)