NBA

Els Clippers alliçonen els Mavs de Doncic (154-111)

NBA. L’eslovè ha acabat amb 22 punts però amb una sèrie de 6/17 tirs de camp mentre Paul George (35) i Leonard (32), han brillat

Els Clippers han tallat en sec l’eufòria dels Mavs amb un correctiu espectacular (154-111) a l’equip de Doncic. Un parcial de 19-0 ha trencat el matx molt aviat. L’eslovè ha estat ben tapat tot i fer 22 punts, 8 rebots i 4 assistències perquè ha acabat amb una sèrie de 6/17 tirs de camp. Doncic no ha pogut encadenar el seu tercer triple doble seguit. Pels californians una parella imparable com Paul George (35 punts) i l’MVP de la final del curs passat Kawhi Leonard (32). Els Clippers, que van arribar a 35 punts en tots els quarts, situa la sèrie 3-2 a un sol triomf d’eliminar els Mavs. Per la seva banda, els Nuggets on hi ha el tècnic ajudant català Jordi Fernández ha retallat la diferència després de vèncer als Jazz en un partit de màxima igualtat on Murray ha anotat 9 punts seguits per enfonsar els de Utah. Mitchell, amb 30 punts, ha estat insuficient. El millor dels Nuggets ha estat Murray amb 42 punts, 8 rebots i 8 assistències ben secundat per Jokic (31 punts). D’altra banda, Antetokounmpo ha estat escollit el jugador defensiu de l’any agafant el relleu de Gobert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)