NBA

Boicot dels Bucks al partit contra els Magic

Bàsquet. NBA. Els d’Orlando han acatat la decisió i el partit ha quedat ajornat

Els Bucks de Milwaukee, que dominen la sèrie contra els Magic per 3-1, no s’han presentat al cinquè partit, que ha quedat ajornat amb el vistiplau de l’equip d’Orlando. El rerefons és l’abús policial de dilluns passat a Wisconsin contra el ciutadà negre Jacob Blake. Els directius i la plantilla s’han presentat a la pista de joc però els jugadors s’han negat a sortir del vestidor, tot i que havien comunicat ja el cinc inicial. Els Magic han secundat la postura del seu rival i tampoc han comparegut, de manera que el partit ha quedat ajornat. L’entrenador dels Bucks, ja havia avisat que planava aquesta decisió, a la qual la franquícia ha donat suport: “Hi ha temes més grans que el bàsquet. La posició dels jugadors i l’organització demostra que n’estem tips. Ja n’hi ha prou. Necessitem canvis. Estic molt orgullos dels jugadors”, ha dit el vicepresident Alexander Lasry.

Els Clippers van sotmetre a un correctiu inqüestionable els Mavs d’un Doncic amb mals percentatges de tir (6/17 llançaments) tot i acabar amb 22 punts, 8 rebots i 4 assistències. Un parcial de 19-0 va trencar ràpid el matx, que va acabar en pallissa (154-111). George (35 punts) i Leonard (32) van ser els millors i situen un 3-2. Els Nuggets retallen distància amb els Jazz (3-2) després de vèncer 117-107 amb 42 punts de Murray.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)