NBA

L’esport nord-americà s’atura pel racisme

La WNBA se suma a la protesta pel tiroteig a Jacob Blake, i també la lliga de beisbol en un dia històric als Estats Units

Dia històric a l’esport nord-americà i en els Estats Units en general. Els Bucks van decidir no sortir a jugar el seu partit contra els Magic com a protesta pel tracte racista de la policia cap als negres després del darrer episodi en el tiroteig a Jacob Blake, un ciutadà a qui li van clavar set trets per l’esquena quan volia pujar al seu cotxe, a davant dels seus fills i a qui ara la policia atribueix la possessió d’un ganivet. Els Bucks van ser els primers però després s’hi van sumar la resta, fisn que els partits previstos per la matinada passada han quedat ajornat. La WNBA, la competició femenina, també ha decidit aturar la competició. No només ha estat el bàsquet sinó també el beisbol, en un fet sense precedents. Ara el que s’està discutint és si l’NBA s’atura o si es dona per finalitzada. En una reunió de matinada els Lakers i els Clippers eren partidaris de posar el punt final a la competició però la resta de franquícies volien continuar. A l’NBA els ha costat 150 milions de dòlars organitzar la bombolla d’Orlando. L’esport continua donant exemple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)