FCBQ

El Barça ha de treballar per enfonsar el Manresa (92-82)

Lliga Catalana. Oriola, Mirotic, Abrines i Heurtel lideren els blaugrana en un partit on els manresans no han baixat mai els braços

El Barça jugarà diumenge (21:30 h) la final de la Lliga Catalana després de desfer-se d’un bon Manresa (92-82).

El matx ha tingut un inici amb domini del Baxi Manresa que ha agafat un avantatge de 6-13 i ha obligat a demanar temps mort a Jasikevicius. El matx s’ha igualat però amb l’entrada a pista d’Heurtel i un triple d’Abrines ha capgirat el marcador (23-21). A partir de llavors igualtat màxima fins al descans (44-41) amb dos triples destacadíssims de Rafa Martínez al límit de la possessió.

Al segon temps el despertar de Mirotic ha servit per obrir forat al marcador (50-43) i només dos minuts més temps agafar un màxim avantatge de 10 punts (62-50) després d’un festival d’Abrines, que tornava després de ser baixa per lesió als dos primers partits. El Baxi Manresa ha retallat la diferència per situar-se a sis punts (81-75) a tres minuts pel final i Jasikevicius ha tornat a pista Heurtel, Hanga i Mirotic fent seure Bolmaro i Smits perquè no se li escapés el matx. Un triple d’Heurtel ha sentenciat (86-75).

Els màxims anotadors del matx han estat Oriola (17) pel Barça secundat per Heurtel i Mirotic (14) mentre el millor del Baxi han estat Rafa Martínez i Vaulet, els dos amb 15 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)